Zakelijk

Onze theaterzaal en/of foyer zijn te huur en zeer geschikt voor o.a. bedrijfspresentaties, vergaderingen en lezingen. Omdat we beschikken over goede professionele licht-, geluid- en beeldfaciliteiten zijn de mogelijkheden enorm. Het is mogelijk de foyer of theaterzaal geheel in sfeer van uw bedrijf of stichting weer te laten geven. Er kan hiervoor gebruik gemaakt worden van moderne techniek als LED verlichting en bewegende beelden. Ook qua aankleding is veel mogelijk.

Theaterzaal

Met in 371 zitplaatsen is het een zaal die erg geschikt is voor o.a. voorstellingen, bedrijfspresentaties, symposia en lezingen. Het balkon telt 100 zitplaatsen en de inschuifbare tribune 271. Vanuit alle plekken is het zicht op toneel erg goed en de akoestiek is uitstekend. Bij gebruik van de theaterzaal heb je ook de beschikking over de foyer.

De theaterzaal beschikt over een deels inschuifbare tribune. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld sta-concerten of modeshows  te organiseren. De zaal is hierdoor multifunctioneel inzetbaar en de mogelijkheden zijn enorm. Wij hebben eigen voorzieningen om een catwalk te bouwen of om het podium uit te breiden.

Er is een ruime hoeveelheid aan professionele licht- en geluidsapparatuur beschikbaar. De complete technische lijst is te vinden op de pagina informatie onder het kopje techniek. Onze technici helpen u graag bij het creëren van de juiste sfeer en zorgen er voor dat uw activiteit technisch zonder problemen verloopt.

Zakelijk Theaterzaal Theater Berkelland

Foyer

De foyer kan naar wens en sfeer ingericht worden en biedt ruimte aan 100 zitplaatsen of 175 staplaatsen. Het is mogelijk om een podium in de foyer te laten plaatsen. Het podium kan sfeervol worden belicht en eventueel worden voorzien van een professionele geluidsinstallatie.  De foyer beschikt over een koffiebar en een bar met tapinstallatie.

Wilt u de foyer huren voor een bijeenkomt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? neem vrijblijvend contact met ons op.

Horeca

Wij kunnen de volledige catering van uw bijeenkomst of evenement verzorgen. Wij beschikken over diverse horeca-faciliteiten en helpen u graag aan een passend voorstel. Dat kan varieren van een hapje en een drankje tot lunches, buffetten of verzorgde diners. We werken hiervoor samen met verschillende lokale cateraars.

Wilt u ook een activiteit organiseren in Theater Berkelland inclusief catering? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact op