Zakelijk

Onze theaterzaal en/of foyer zijn te huur en zeer geschikt voor o.a. bedrijfspresentaties, vergaderingen en lezingen. Omdat we beschikken over goede licht-, geluid- en beeldfaciliteiten zijn de mogelijkheden enorm.

Theaterzaal

Met in 371 zitplaatsen is het een zaal die erg geschikt is voor o.a. voorstellingen, bedrijfspresentaties, symposia en lezingen. Het balkon telt 100 zitplaatsen en de inschuifbare tribune 271. Vanuit alle plekken is het zicht op toneel erg goed en de akoestiek is uitstekend. Bij gebruik van de theaterzaal heb je ook de beschikking over de foyer.

In de theaterzaal is een ruime hoeveelheid aan professionele licht- en geluidsapparatuur beschikbaar. De complete technische lijst is te vinden op de pagina informatie onder het kopje techniek.

Foyer

De foyer kan naar wens ingericht worden en biedt ruimte aan 100 zitplaatsen of 175 staplaatsen. Het is mogelijk om een podium in de foyer te plaatsen. De foyer beschikt over twee bars.

Horeca

Bij je activiteit kunnen we ook horeca-faciliteiten aanbieden. Dat kan variëren van een hapje en een drankje, lunches, buffetten tot diners. We werken hiervoor samen met verschillende cateraars in de regio.

Interesse? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact op