Theater informatie

Op deze pagina vindt u praktische informatie over het theater. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Kaarten kopen

Kaarten kunnen worden gekocht via de website of aan de kassa. De kassa is geopend op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Op de website kan betaald worden met iDeal en/of Podiumcadeaukaarten.

In de meeste gevallen kunt u zelf uw stoelen uitzoeken (afhankelijk van de beschikbaarheid). Bij sta-concerten, optredens in de foyer en dergelijke worden er geen kaarten op stoelnummer verkocht. De kaarten krijgt u via de mail of aan de kassa en dienen bij uw bezoek worden mee genomen. Bij de ingang worden deze gescand.

Kaarten retour

U kunt kaarten tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling retourneren. Daarna kunnen wij helaas geen kaarten meer terug nemen. Voor het retourneren van kaarten brengen wij € 2,50 per kaart in rekening voor administratiekosten. U ontvangt het resterende bedrag op uw bankrekening of contant aan de kassa.

Kaarten verloren

U ontvangt de kaarten per mail of aan de kassa. Indien u deze verliest, kan de persoon op wiens naam de kaarten besteld zijn, een kopie krijgen bij de kassa. We kunnen u dan naar een legitimatie vragen.

Wachtlijst

Indien een voorstelling is uitverkocht, bestaat de mogelijkheid om u op een wachtlijst te laten plaatsen. U ontvangt dan telefonisch bericht zodra er een plaats is vrij gekomen. Deze worden op volgorde van aanmelding verdeeld.

PoKaDoKa

U kunt bij ons zowel online als aan de kassa uw Podiumcadeaukaart inwisselen. Ook kunt u aan de kassa deze kaarten kopen om iemand een leuke avond naar keuze cadeau te doen. Kijk voor meer informatie op www.podiumcadeaukaart.nl.

Welkomstdrankje

Bij de meeste voorstellingen staat er voor aanvang een gratis kopje koffie of thee voor u klaar. Als dit het geval is, staat het vermeld op uw kaartje.
Voor overige consumpties zijn muntjes te koop in de foyer.

Garderobe

Wij beschikken over een garderobe die tijdens de voorstelling is afgesloten. Het is op last van de brandweer niet toegestaan om uw jas mee te nemen in de theaterzaal. Het gebruik van de garderobe is gratis. Wel kunt u een donatie doen die geheel ten goede komt aan al onze vrijwilligers.

(Pauze)drankje

In veel gevallen is bij de voorstelling een pauzedrankje inbegrepen Dit staat dan ook vermeld op uw toegangskaart. Wanneer er geen pauze is in de voorstelling, is er uiteraard ook geen pauzedrankje. Voor overige consumpties zijn munten verkrijgbaar aan de kassa. Het is niet toegestaan om consumpties bij voorstellingen mee te nemen in de theaterzaal.

Parkeren

Er is een ruime parkeerplaats direct naast het Theater beschikbaar. Deze kunt u bereiken wanneer je via de Parallelweg de stationsweg inrijdt. Het parkeren is hier gratis.

Rolstoelgebruikers

Er zijn beperkte rolstoelplekken in de theaterzaal aanwezig. Geef bij uw reservering aan als u hier gebruik van wilt maken.

Theaterzaal of Foyer huren

Wilt u de theaterzaal en/of foyer huren voor uw bijeenkomst, activiteit of feest? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of bekijk voor meer informatie de pagina zakelijk.

Beeld- en/of geluidsopnames

Het maken van beeld- en/of geluidsopnames is niet toegestaan tenzij de betreffende artiest en/of het theater er specifiek toestemming voor verleend. Graag vragen wij u de telefoon tijdens de voorstelling op stil of uit te zetten.

Voorwaarden en privacy

Op al onze activiteiten zijn de Algemene gebruiksvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.

Voorzieningen

We hebben een uitgebreid arsenaal aan technische voorzieningen. Een totaal overzicht vind je hier.