Zaterdag 13 november

Helligen Hendrik Wen d'r mar an!

Berooid en verbitterd. Dat is Helligen Hendrik door toedoen van de corona-crisis. De Twentse cabaretier had aanvankelijk grootse plannen om met een bombastische circusvoorstelling langs de nationale podia te trekken. Maar die ambitie is – door de pandemie – meedogenloos in het water gevallen.

Nu moet Hendrik het in zijn eentje zien te rooien, in een uitgeklede sjofele circuspiste. Toch hoeft het publiek niet te wanhopen want de nukkige Tukker zit ook in deze show weer vol met ergernis en frustratie. En al die ontgoocheling moet natuurlijk naar buiten. Vocaal!

Dus loopt Hendrik weer leeg. Of het nou gaat om natuurbeschermers, de VAR of eenvoudige winkelbediendes. Hendrik hanteert de botte bijl en laat niets aan duidelijkheid te wensen over. ‘Wen d’r mar an’, is dan ook een ouderwets avondje ‘helligheid’, waarin nuance en fijnzinnigheid weer eens ver te zoeken zijn.

In ons theater speelt Hendrik zijn nieuwe programma. Het is dus een anders show dan die u wellicht onlangs in het Openluchttheater gezien heeft.
Boek tickets