Zaterdag 15 februari

Fabulous Fif-teen

Ooit vijftien energieke zangeressen, een vijfkoppige band en héél veel plezier gezien, en dat op één podium? Fabulous Fif-teen is de muzikale act die alles in zich heeft om een mooi muzikaal feestje te bouwen. Tijdens een vette show dansen en rocken de enthousiaste zangeressen het podium over en komt er muziek van onder meer Bruno Mars, Nirvana, Bon Jovi, Beyoncé, ABBA, Kensington, Daft Punk, Di-rect en nog veel meer grote namen voorbij. Aan dansbare beats, meerstemmige zanglijnen en gillende gitaren geen gebrek!

Fabulous Fif-teen heeft haar show al op diverse podia in de regio gespeeld en maakt op dit moment een enorme groei door. De aanvragen voor festivals en mooie (buiten)podia blijven binnenstromen en de show in theater Berkelland is hun eerste eigen theatershow. Eerder al stonden zij in samenwerking met andere muzikale initiatieven o.a. in theater De Storm, behaalden zij een finaleplaats in de talentenjacht Amphion Open en speelden zij op diverse festivals en evenementen.

De unieke sound van vijftien eigenzinnige zangeressen en een groovyband maakt Fabulous Fif-teen tot een act die niet te vergelijken is met andere zanggroepen of bands. Kortom: een show die geen enkele muziekliefhebber mag missen.
Boek tickets