Zaterdag 21 september 2019

Theater Berkelland Open Podiumdag

Voor de tweede keer bieden we in Theater Berkelland een podium aan alle culturele verenigingen in onze gemeente.

Deze keer wordt de Open Podiumdag de opening van het nieuwe theaterseizoen. Op 21 september 2019 kan iedereen die danst of zingt, een instrument bespeelt of acteert, dj is of cabaret maakt of op een andere manier cultureel bezig is, zich gratis presenteren in ons mooie theater. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er meerdere podia waar je je kunt laten Laat je zien aan het publiek!

Wij weten dat er heel wat talent in Berkelland huist. Dat hebben we tijdens de eerste Open Podiumdag gezien: Van Ierse dans tot Streetdance, van klassiek piano tot vette dj-beats. Grijp deze kans om jezelf, je band of je groep in de spotlights te zetten en zo tegelijkertijd mooi reclame te maken.

Ieder optreden mag maximaal 20 minuten duren en zowel amateurs als professionals mogen het podium op. Een mooie kans om podiumervaring op te doen als je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Familie en vrienden kunnen allemaal komen kijken, want het publiek heeft deze dag gratis toegang.

Gooi het eens in de groep of overleg met jezelf en geef je op vóór 15 juli 2019. Wacht niet te lang, want vorig jaar zat de eerste Open Podiumdag behoorlijk vol.

Zelf laten wij die dag zien wat in het nieuwe seizoen op ons theaterprogramma staat en er zijn bestellijsten in te vullen of kaarten te bestellen aan de kassa.

Opgave is mogelijk tot 15 juli 2019 via pr@theaterberkelland.nl, graag met vermelding van:

je naam/de naam van je club
telefoonnummer
wat je wilt gaan doen
de tijdsduur van je optreden, het aantal deelnemers en hun leeftijd
ben je amateur of professional
eventuele website
Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over je deelname.
Boek tickets